Voor wie
Volwassenen
Voor volwassenen bieden we Basis GGZ. Tijdens de behandeling werken we heel gericht aan het oplossen of verminderen van klachten. Een behandelingstraject duurt ongeveer vijf tot maximaal twaalf sessies per jaar. Hoeveel behandelsessies nodig zijn, wordt vooraf in samenspraak bepaald met één van onze behandelaren. In de behandelzorg richten we ons vooral op enkelvoudige problematiek. Psychose en wanen, persoonlijkheidsproblematiek, aanhoudende suïcidale gedachten, verslavingsproblematiek en of complexe eetstoornissen zijn hulpvragen die minder goed passen in de Basis GGZ. Ook diagnostisch onderzoek naar ADHD of autisme voor volwassenen bieden wij niet. In geval van twijfel volgt altijd overleg of we de juiste behandeling kunnen bieden. In de meeste gevallen kunnen we helpen.
Kinderen en jeugd
Voor kinderen en jeugd bieden we Specialistische GGZ. Door nauw samen te werken met andere deskundigen kunnen wij bij Netwerkpsychologen allerlei aanvullende en ondersteunende mogelijkheden van zorg bieden. Diagnostisch onderzoek naar bijvoorbeeld ADHD of autisme bieden we voor kinderen en jeugd wel aan.
Opvoeding en ontwikkeling
Ook met allerlei opvoedingsvragen kunt u bij ons terecht. Soms weet je het als ouder niet meer en dan is het prettig als iemand even meedenkt. Is dit gedrag nu gewoon voor kinderen van deze leeftijd of is er iets aan de hand? Denk bijvoorbeeld aan aandachtsproblemen, somberheid, een negatief zelfbeeld, (niet) in gesprek kunnen gaan met uw kind, maar ook over bijvoorbeeld uw eigen twijfels als ouder. We hebben specialisten in onze praktijk die u graag ondersteunen en adviseren.