Nieuwe training: mindfulness

Mindfulness betekent met volledige aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. In plaats van leven op de ‘automatische piloot’. Met mindfulness ben je er met je aandacht helemaal bij. Daardoor ben je meer alert, maak je betere beslissingen en geniet je meer van wat je doet, ziet en beleeft. Ook ontwikkel je nieuwe vaardigheden om met onprettige ervaringen of emoties om te gaan. Zo heb je meer grip op je leven en minder last van stress, spanning of angst. Mindfulness leert je meer in het nu te zijn, zonder het direct te willen veranderen of er over te oordelen. Je wordt milder naar jezelf en anderen.

Wil je meer weten over deze training? Klik dan hier voor meer informatie!

BigMove

In zes maanden meer zelfvertrouwen, plezier en persoonlijke kracht

Heb je last van psychische klachten zoals een depressie, burnout of angsten? Heb je het gevoel dat je steeds vastloopt in je leven of heb je lichamelijke klachten in combinatie met psychische klachten? BigMove helpt je grip op je leven te krijgen!

Je gaat werken aan het vertrouwen in jouw eigen kracht en de invloed die je zelf op je gezondheid hebt. Bij BigMove ga je op een unieke manier zelf en samen met anderen aan de slag. In het programma staat jouw welzijn centraal zowel op geestelijk als lichamelijk vlak. In zes maanden ervaar je minder klachten en voel je je beter.

De kracht van BigMove

Het BigMove GGZ-programma combineert drie verschillende onderdelen die samen zorgen voor een grote verandering:

  • Eén op één sessies met een GZ-psycholoog die je helpt anders te denken en te voelen zodat je klachten verminderen.
  • 15 Groepssessies waarin je met plezier gaat werken aan het opbouwen van je vertrouwen, oefenen van nieuw gedrag en het herkennen van je grenzen.
  • Eén op één sessies met een begeleider waarmee je je inzichten bespreekt en die je helpt doelen te bereiken die belangrijk voor je zijn.

Vergoed vanuit de basisverzekering
BigMove wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Daarbij moet je wel rekening houden met je eigen risico.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op www.bigmove.nu.

Nieuwe psychologen praktijk in Gorredijk

1 november opent Netwerkpsychologen een nieuwe vestiging in Gorredijk. Hier hebben we een werkplek gevonden bij onze collega’s van de fysiotherapiepraktijk FysioGorredijk aan de Stationsstraat 24a.  In de regio Gorredijk hebben we in eerste instantie alleen een aanbod voor volwassenen. Op dit moment is er geen wachtlijst.

Netwerkpsychologen
Gorredijk

Stationsweg 24a
8401 DP GORREDIJK
telefoon    088 0086300
fax              084 8676234
Info@netwerkpsychologen.nl